Чага концентрат* "Chaga concentrat"

Chaga concentrat* 300 mg. 50% p.s.
 Стандартизиран и сертифициран
100% концентриран екстракт от Чага в капсули по 300 мг. 50% полизахариди, 1,5% бетулинова киселина.

Натурален имуностимулатор, антираково действие. 100% натурален продукт без никакви добавки. Най-високо качество гарантирано от произхода на суровината:
Сибир-Русия.

Най-концентрираният и качествен екстракт от сибирска чага който бихте могли да закупите на международният пазар! (Ексклузивен продукт за България само чрез този сайт)

1. 100 капсули в оригинална опаковка за един месец
    Цена: 120 лв.

2. 100 капсули в насипно** състояния за един месец
    Цена: 90 лв.
Доставка гратис. 

За повече информация за продукта или за поръчка пишете на
e-mail: naturaform@gmail.com 
      
                           ОПИСАНИЕ НА КАЧЕСТВАТА НА ПРОДУКТА                                             
    Концентрираният екстракт от гъбата чага е известен със своите лечебни качества


    Укрепва имунната система, възстановява баланса на тялото 
    Употребява се при язва и гастрит
    Намалява холестерола в кръвта
    Намалява нежеланите ефекти от агресивни терапии (химио, радио и др.)
    Положителен ефект върху сърдечно-съдовата система
    Увеличава жизнеността, анти-стареене
    Противовъзпалително действие
    Анти-вирусно
    За борба с рака
    Подобрява качеството на кожата
    Не са наблюдавани нежелани ефекти


    След векове на използване и десетилетия на научни изследвания през последните години вниманието е фокусирано върху полизахаридите, клас въглехидрати съдържащи се в тези гъби.


Тези  полизахариди, особено бета-глюкани имат способността да стимулира имунната система и баланса на тялото (качество  известно като имуномодулация), но само ако е необходимо (например по време на смяната на сезоните, при стрес, заболяване, нежеланите реакции причинени от лекарства или неадекватни дози и всякакви други случаи които излизат от рамките на нормалнатата функция). Те помагат на организма да се защити и да се лекува.


Благодарение на това си качество съчетано с липсата на странични ефекти, се класифицират като медицински гъби и като адаптогени.


    За да обобщим ефекта: Тези полизахариди помагат на организма да преодолее здравословните проблеми чрез укрепване на имунната система, когато е необходимо. В случай на рак, например броят на NK клетките (естествен убиец) се увеличава драстично, когато се използва концентриран екстракт на чага с качеството което ние предлагаме.


Важно е също да се отбележи че гъбите чага съдържат бетулинова киселина и бетулин в смилаема форма. Нашият екстракт съдържа> 1,5% Бетулин / бетулинова киселина. Това вещество убива раковите клетки както е установено от задълбочени изследвания върху него. Не са наблюдавани нежелани ефекти. Също така има потенциал за понижаване на холестерола в кръвта. Тези, които имат проблеми с ловастатин може да го възприемат като една възможна опция. В допълнение чага съдържа значителни нива на ланостерин и инотодиол, две съединения също показали че имат силни лечебни качества.

 В Русия, използването на чага като средство за борба с рака е одобрено през 1955 г. 

* Концентриран екстракт 
** Част от клинична опаковка съдържаща 1000 капсули.